Chalets

Een droom chalet kopen bij een gespecialiseerd bedrijf

Wij werken samen met een aantal toonaangevende bedrijven in chaletbouw en stacaravanbouw. Door hun jarenlange ervaring en expertise behoren deze bedrijven zich bij de top van Nederland en is de uitvoering van uw droom in goede handen.
Daarnaast werkt men met de nieuwste technieken en materialen waardoor u maximaal comfort krijgt en een lange levensduur.

Uw eigen chalet vindt u bij Chalet TotaalCHALET TOTAAL FC STAAND DEF

Chalet Totaal is o.a. dealer van Arcabo en PK Chalets, de top chaletmerken die u op NatuurRijk De Kempenzoom tegenkomt. Tevens vindt u bij Chalet Totaal de nodige accessoires voor uw vakantiewoning, zoals opstapjes, bordessen, tuinhuisjes en overkappingen. Voor informatie bent u van harte welkom in Gilze aan de Akkerstraat 32 of neem een kijkje op onze site!

Showmodellen chalets bezichtigen

Chalets
Op ons park hebben wij een aantal showmodellen van chalets en stacaravans staan zodat u een goede indruk kunt krijgen van de mogelijkheden.
Hieronder kunt u vast via internet een indruk krijgen van deze showmodellen. Maar nog beter is om op een zondag de modellen op het park in het echt te komen bekijken. Elke zondag van 11:00 tot 16:00 uur heten wij u van harte welkom op De Kempenzoom!