Chalets

 Een droom chalet kopen bij een gespecialiseerd bedrijf

Wij werken samen met een aantal toonaangevende bedrijven in chaletbouw en stacaravanbouw. Door hun jarenlange ervaring en expertise behoren deze bedrijven zich bij de top van Nederland en is de uitvoering van uw droom in goede handen.
Daarnaast werkt men met de nieuwste technieken en materialen waardoor u maximaal comfort krijgt en een lange levensduur.

Uw eigen chalet vindt u bij Chalet TotaalCHALET TOTAAL FC STAAND DEF

Chalet Totaal is o.a. dealer van Arcabo en PK Chalets, de top chaletmerken die u op NatuurRijk De Kempenzoom tegenkomt. Tevens vindt u bij Chalet Totaal de nodige accessoires voor uw vakantiewoning, zoals opstapjes, bordessen, tuinhuisjes en overkappingen. U bent van harte welkom in Gilze aan de Akkerstraat 32. Of neem een kijkje op www.chalettotaal.nl.

Showmodellen Chalet bezichtigen

Op ons park hebben wij een aantal showmodellen van chalets en stacaravans staan zodat u een goede indruk kunt krijgen van de mogelijkheden.
Hieronder kunt u vast via internet een indruk krijgen van deze showmodellen. Maar nog beter is om tijdens één van onze opendagen de modellen op het park in het echt te komen bekijken.