Kavels

Een kavel kopen op Natuurrijk De Kempenzoom

NatuurRijk De Kempenzoom in Middelbeers is een chaletpark dat opgezet is met respect voor de natuur. Hierdoor is een recreatiepark ontstaan omgeven door bossen, water & een prachtig natuurlandschap, voor mensen die van ruimte en rust houden. Het park is voorzien van alle moderne faciliteiten. Door het kopen van een kavel geeft u zelf invulling aan uw eigen 2e huis.

Koopgrond met kavels van 250 m² tot 1.000 m²

Er zijn verschillende kavels te koop, die variëren in hun ligging op het park. Zo zijn er kavels in het bos of  met uitzicht aan het water.

U bent van harte welkom om ons park, de faciliteiten en de omringende natuur te komen bekijken.
Voor meer informatie bent u van harte welkom in de showroom van Chalet Totaal te Gilze, volgens de openingstijden Chalet Totaal Gilze. U kunt Chalet Totaal telefonisch bereiken via het telefoonnummer: 0161 763 523.

Momenteel zijn alleen de kavels 2-10-14 & 55 nog te koop.
De koopkavels variëren in grootte van 250 m² tot 1.000 m² voor het plaatsen van uw eigen chalet.

Wat hoort er bij uw koopkavel?

Alle kavels zijn voorzien van:

  • riolering
  • gas
  • water
  • elektra
  • centrale antenne
  • internet
  • voldoende parkeergelegenheid

Bereikbaarheid kavels
Alle kavels zijn per auto bereikbaar. Ook voor mindervaliden is het park De Kempenzoom goed te betreden, omdat alle wegen verhard en drempelvrij zijn. Uw eigen recreatiewoning wordt omringd door bossen en water.
In de directe omgeving liggen diverse wandelpaden en fietsroutes.

Staat uw toekomstige vakantiehuis straks op Natuurrijk De Kempenzoom?

Wij hebben een aantal showmodellen van chalets voor u ingericht die u op afspraak (via Chalet Totaal) kunt bekijken op ons park.

Op de onderstaande plattegrond vindt u de kavels op De Kempenzoom die nog te koop zijn.

U kunt de plattegrond uitvergroten en via de blauwe ‘pins’ die bij het kavelnummer staan meer informatie krijgen. Een groter overzicht van de plattegrond kavels vindt u hier >>>


= Te koop
=  In optie
= Showmodel