Kavels

Een kavel kopen op Natuurrijk De Kempenzoom

NatuurRijk De Kempenzoom in Middelbeers is een chaletpark dat opgezet is met respect voor de natuur. Hierdoor is een recreatiepark ontstaan omgeven door bossen, water & een prachtig natuurlandschap, voor mensen die van ruimte en rust houden. Het park is voorzien van alle moderne faciliteiten. Door het kopen van een kavel geeft u zelf invulling aan uw eigen 2e huis.

Koopgrond met kavels van 250 m² tot 1.000 m²

Er zijn verschillende kavels te koop, die variëren in hun ligging op het park. Zo zijn er kavels in het bos of  met uitzicht aan het water. Een bezoek aan een van onze kijkdagen (elke zondag bent u welkom; zie kader rechtsboven) is de beste manier dit zelf te ervaren en het omringende natuurgebied te bekijken.

Tevens kunt u dan natuurlijk ook meteen een kijkje nemen in de showmodellen chalets op het park, voor een indruk van de mogelijkheden daarin!
De koopkavels variëren in grootte van 250 m² tot 1.000 m² voor het plaatsen van uw eigen chalet.

Wat hoort er bij uw koopkavel?

Alle kavels zijn voorzien van:

  • riolering
  • gas
  • water
  • elektra
  • centrale antenne
  • internet
  • voldoende parkeergelegenheid

Bereikbaarheid kavels
Alle kavels zijn per auto bereikbaar. Ook voor mindervaliden is het park De Kempenzoom goed te betreden, omdat alle wegen verhard en drempelvrij zijn. Uw eigen recreatiewoning wordt omringd door bossen en water.
In de directe omgeving liggen diverse wandelpaden en fietsroutes.

Kom kijken naar uw toekomstige vakantiehuis!

Wij hebben een aantal showmodellen van chalets voor u ingericht die u kunt bekijken op ons park.
Zie het onderstaande overzicht. Iedere zondag kunt u tussen 11:00 en 16:00 uur deze showmodellen bekijken en de koopkavels op NatuurRijk De Kempenzoom.

Komt het u zondags niet gelegen?
Neem contact met ons op voor afspraak.
Op de onderstaande plattegrond vindt u de kavels op De Kempenzoom die nog te koop zijn.

U kunt de plattegrond uitvergroten en via de blauwe ‘pins’ die bij het kavelnummer staan meer informatie krijgen. Een groter overzicht van de plattegrond kavels vindt u hier >>>


= Te koop
=  In optie
= Showmodel