Kavels

Een kavel kopen op Natuurrijk De Kempenzoom

NatuurRijk De Kempenzoom in Middelbeers is, zoals de naam aangeeft, een park dat opgezet is met respect voor de natuur. Hierdoor is een recreatiepark ontstaan, omgeven door bossen, water en een rustgevend natuurlandschap, voor mensen die van ruimte en rust houden. Het park is voorzien van alle moderne faciliteiten en door het kopen van een kavel geeft u zelf invulling aan uw 2e huis.

Koopgrond met kavels van 250 m² tot 1.000 m²

Er zijn verschillende kavels te koop, die variëren in ligging op het park en de manier waarop deze ingepast zijn in de natuur, zoals in een bosrijk deel of juist met een uitzicht. Een bezoek aan een van onze kijkdagen is de beste manier dit zelf te ervaren en de natuur op te snuiven.
De koopkavels variëren in grootte van 250 m² tot 1.000 m² voor het plaatsen van uw eigen chalet.

Wat hoort er bij uw koopkavel?

Alle kavels zijn voorzien van:DE KEMPENZOOM KAVELS KOOPGROND CHALETS (26)

  • riolering
  • gas
  • water
  • elektra
  • centrale antenne
  • internet
  • voldoende parkeergelegenheid

Alle kavels zijn per auto bereikbaar. Ook voor mindervaliden is het park De Kempenzoom goed te betreden omdat alle wegen verhard en drempelvrij zijn. Uw eigen recreatiewoning wordt omringd door bossen en water. In de directe omgeving liggen diverse wandelpaden en fietsroutes.

Kom kijken naar uw toekomstige vakantiehuis

Wij hebben een aantal showmodellen van chalets voor u ingericht die u kunt bekijken op ons park.
Zie het onderstaande overzicht. Ieder weekend kunt u van 11:00 tot 17:00 uur deze showmodellen bekijken en de koopkavels op NatuurRijk De Kempenzoom.

Komt het u in het weekend niet gelegen? Neem contact met ons op voor afspraak.
Op de onderstaande plattegrond vindt u de kavels op De Kempenzoom die nog te koop zijn.

U kunt de plattegrond uitvergroten en via de blauwe ‘pins’ die bij het kavelnummer staan meer informatie krijgen. Een groter overzicht vindt u hier >>>


Pin-small-blue = Te koop
Pin-small-orange = In optie
Pin-small-red = Verkocht